Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu BootsMarket, Vladimíra Hanousková, IČ: 87921634, na svých stránkách zveřejňuje informace o produktech, které nabízí. Tyto informace jsou návštěvníkům stránek dostupné bez nutnosti poskytnutí svých osobních údajů.

Výjimku tvoří vstup do obchodního systému pro účely objednání zboží, který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni - "Kupujícím". V tomto případě je po Kupujících při vstupu do systému vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazání svých dat z naší databáze. Poskytnutí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .  Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.

Veškeré osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně Kupujícím Provozovateli za účelem splnění objednávky a prověření důvěryhodnosti jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a s účinností od 25. 5. 2018 ve znění nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR), v platném a účinném znění. Osobní údaje jsou zabezpečeny proti zneužití.

Osobními údaji, které jsou shromažďovány od Kupujících na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba (jméno a příjmení), telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

Provozovatel internetového obchodu BootsMarket, Vladimíra Hanousková, IČ: 87921634,se tímto neodvolatelně zavazuje, že Vaše osobní údaje nepoužije k jiným účelům, než je plnění Vašich objednávek, zejména se pak zavazuje, že tyto údaje nepředá třetí (cizí) osobě, a to ani za úplatu, ani zdarma. Vaše osobní údaje nebudou použity k marketingovým účelům.

Provozovatel poskytuje možnost Vaše osobní údaje, které jste nám již poskytli, kdykoli po přihlášení do systému kontrolovat a aktualizovat v záložce Váš profil - Vaše zákaznické údaje. Zároveň máte dostupnou historii Vašich objednávek včetně vystavených faktur.